Honda Fit Forums  

Go Back   Honda Fit Forums > General Forums > Fit for Racing!

Fit for Racing! Autocross, Drift, Drag, Togue etc

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-25-2011, 07:30 PM
Rico Paladini's Avatar
Rico Paladini Rico Paladini is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Location: Pasir Ris
Posts: 2
Rico Paladini is on a distinguished road
Send a message via MSN to Rico Paladini Send a message via Skype™ to Rico Paladini
Default cn honda fit 07 with i-dsi engine compatable with racing..??

hey can anyone tell me can honda fit 07 with i-dsi engine compatable with racing..?? my mum just bought me a honda fit 07 with i-dsi engine...hmmm...
Reply With Quote
  #2  
Old 05-25-2011, 10:12 PM
claymore's Avatar
claymore claymore is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2009
Location: Far side of the moon
Posts: 3,573
claymore is on a distinguished road
Default

Depends on the type of racing. But it's not going to be a real stormer in any case.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-25-2011, 10:26 PM
Rico Paladini's Avatar
Rico Paladini Rico Paladini is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Location: Pasir Ris
Posts: 2
Rico Paladini is on a distinguished road
Send a message via MSN to Rico Paladini Send a message via Skype™ to Rico Paladini
Default

i see...hmm...sir if i may ask...what should i change or get it install to clear the meter for honda fit 07 with i-dsi engine..?? im sorry if i ask too much...but im jus beginning to learn n find my interest in cars ever since my mum bought for me this car as my birthday present...anw thx for the earlier reply...
Reply With Quote
  #4  
Old 05-26-2011, 09:00 AM
claymore's Avatar
claymore claymore is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2009
Location: Far side of the moon
Posts: 3,573
claymore is on a distinguished road
Default

There are several code checkers online. But remember some of them ONLY read codes and cannot remove them so be sure to read the specs to be sure it removes codes.

Just search the net for vehicle code readers and go from that search.

The first thing to try is disconnecting the negative ground cable on the battery for a few minutes that SOMETIMES clears codes BUT if you do that you will need your radio code and have to reset the power window automatic up and down drivers window.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.